SlingyRoo laukku kohti tulevaisuutta!

SlingyRoo liinailulaukku on yksi Liinalapsen kestosuosikeista. Aloimme valmistamaan kantoliinakankaisia, pienillä renkailla varustettuja laukkuja noin 5 vuotta sitten. Mallia on paranneltu matkanvarrella mm. lisäämällä laukkuun tukeva vuorikangas sekä vetoketjukiinnitys. Laukun idea ja ulkonäkö ovat sen sijaan pysyneet melkolailla samanlaisina - ainoastaan uusia kangasvaihtoehtoja on tullut mukaan esimerkiksi tyylikkäät Vanamo-kankaat.

Nykyinen malli on kooltaan noin 45 x 30 cm mikä on havaittu sopivaksi: laukkuun mahtuu mukavasti tavaraa päiväreissua varten. Isompaan laukkuun tulisi helposti hamstrattua turhan paljon tavaraa ja laukusta tulisi raskas. Hihna on leveä ja kantoliinakankaisena se mukautuu hyvin hartialle. Hihnaa voi säätää pienillä alumiinirenkailla. Laukun sisäpuolella on yksi pieni tasku avaimille, kännykälle tms.

Nyt olisi aika miettiä laukun tulevaisuutta hieman - millaisilla uudistuksilla tai lisäyksillä siitä saataisiin vieläkin toimivampi, kauniimpi tai mukavampi? Kerro meille toiveesi tai ideasi Liinalapsen Facebook sivulla tai Twitterissä tai lähetä meille sähköpostia: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.