Custom Wompatit 2018

Vuonna 2018 valmistui iso joukko ihastuttavia Custom Wompat kantoreppuja! Klikkaa kuvan alla olevaa "Lue lisää" nappulaa niin löydät osan tekemistämme customeista. Lue lisää tietoa custom repun teettämisestä täältä.

Lue lisää: Custom Wompatit 2018

Liinalapsi - ensimmäiset vuodet

Tervetuloa mukaan juhlimaan kotimaisen kantovälinevalmistajan 10-vuotista taivalta! Aloitimme kantoliinabusineksen Girasol-kantoliinoista – ja erityisesti Girasolin tarjoamista ns. exclusive-malleista.

Lue lisää: Liinalapsi - ensimmäiset vuodet

Liinalapsi 10 vuotta!

Tervetuloa mukaan juhlimaan kotimaisen kantovälinevalmistajan 10-vuotista taivalta!

Lue lisää: Liinalapsi 10 vuotta!

Upeita Wompat reppuja

Olemme tänä vuonna tehneet monia ihania custom Wompat reppuja ja listasimme joitain niistä tähän. Kaikki kuvien reput on siis tehty asiakkaan omasta kantoliinasta tai puuvillakankaasta, eikä toista samanlaista luultavasti löydy :) Jos haluat tilata oman erityisen Wompatin, löydät lisää tietoa täältä.

Lue lisää: Upeita Wompat reppuja

SlingyRoo laukku kohti tulevaisuutta!

SlingyRoo liinailulaukku on yksi Liinalapsen kestosuosikeista. Aloimme valmistamaan kantoliinakankaisia, pienillä renkailla varustettuja laukkuja noin 5 vuotta sitten. Mallia on paranneltu matkanvarrella mm. lisäämällä laukkuun tukeva vuorikangas sekä vetoketjukiinnitys. Laukun idea ja ulkonäkö ovat sen sijaan pysyneet melkolailla samanlaisina - ainoastaan uusia kangasvaihtoehtoja on tullut mukaan esimerkiksi tyylikkäät Vanamo-kankaat.

Lue lisää: SlingyRoo laukku kohti tulevaisuutta!