• Tervetuloa!

  Tervetuloa!

  Vauvan kantaminen ja lähellä pitäminen ovat luonnollinen osa lapsen hoitoa. Me valmistamme kotimaisia kudottuja Vanamo kantoliinoja ja rengasliinoja sekä Wompat-kantoreppuja. Voit tilata kaupan laajasta valikoimasta tai teettää juuri Sinulle sopivan kantorepun. Autamme myös mielellään kantovälineen valinnassa ja käytössä.
 • Vanamo kantoliina

  Vanamo kantoliina

  Laadukkaat Vanamo kantoliinat suunnitellaan, kudotaan ja ommellaan Suomessa. Innoituksena liinamalleille toimii pohjoisen monimuotoinen luonto. Vanamoliinoissa käytetään vain puhtaita luonnonmateriaaleja: pehmeää luomupuuvillaa, villaa, pellavaa ja silkkiä.
 • Wompat kantoreppu

  Wompat kantoreppu

  Kotimainen Wompat kantoreppu tekee lapsen kantamisesta hauskaa ja helppoa! Laajasta kangasvalikoimastamme voimme taikoa sopivan repun monenlaiseen makuun, ja neljästä reppukoosta löytyy juuri sopiva malli vastasyntyneestä leikki-ikäiseen.
 • Tilaustyöt

  Tilaustyöt

  Liinalapsen ammattiompelijat ovat valmiita toteuttamaan unelmiesi kantovälineen! Valitse sopivat kankaat ja reppumalli: Wompat kantoreppu, wrap tai, neliöliina, ring tai, onbuhimo tai käytännöllinen liinailulaukku. Voit myös lähettää oman kankaasi yksilöllistä reppua varten!
 • Girasol kantoliina

  Girasol kantoliina

  Suositut Girasol kantoliinat valmistuvat Guatemalassa perinteisesti käsin kutomalla. Girasolit ovat tunnettuja upeista väreistään ja notkeudestaan - liinan sitominen onnistuu aloittelijaltakin!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
HUOM! Postin lakon aikana (11-24.11) emme toimita tilauksia lainkaan kirjeenä vaan kaikki tuotteet toimitetaan joko postipakettina tai matkahuollon lähipakettina. Tästä syystä olemme poistaneet verkkokaupasta edullisen kirjelähetyksen kevyillä tuotteilla, esimerkiksi rengasliinan renkailla. Kaikilla tuotteilla postimaksu on lakon aikana siis vähintään 6€. Seuraamme lakon aikana postipakettien kulkua ja jos näyttää siltä, että paketteihin tulee merkittävästi viivästystä, otamme käyttöön Matkahuollon toimitukset. Joka tapauksessa odotettavissa on muutamien päivien viivästystä postipaketteihin. Jos tarvitset tuotteen kiireellisesti, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla ennen tilaamista: niina@liinalapsi.fi Matkahuollon toimipistehausta voit selvittää Sinua lähimmän noutopisteen ja ilmoittaa sen tilauksen yhteydessä meille.

Liinalapsen puodista löytyy nyt paljon ihania kantoliinoja talvivauvoille ja -taaperoille! Kiedo vauvasi pehmoiseen puuvilla-merinovillaiseen Vanamo kantoliinaan tai rengasliinaan. Isommille vauvoille ja taaperoille suosittu liina on myös ns. tri-blend Vanamo, joissa yhdistyvät villan, pellavan ja puuvillan hyvät puolet. Myös Wompat-kantoreput ovat päivittyneet syksyisin sävyin: tummanvihreää, oranssia ja kultaa! Ennakkotilauksessa on vielä upea Kide Hehku tri-blend, jota saamme varastoon parin viikon sisällä.

Seuraa meitä Instagramissa!

Pääset kurkistamaan Liinalapsen kulisseihin, ja kuulet ensimmäisten joukossa uutuuksista, ennakkotilauksista ja tarjouksista!

@LIINALAPSI