• Tervetuloa!

  Tervetuloa!

  Vauvan kantaminen ja lähellä pitäminen ovat luonnollinen osa lapsen hoitoa. Me valmistamme kotimaisia kudottuja Vanamo kantoliinoja ja rengasliinoja sekä Wompat-kantoreppuja. Voit tilata kaupan laajasta valikoimasta tai teettää juuri Sinulle sopivan kantorepun. Autamme myös mielellään kantovälineen valinnassa ja käytössä.
 • Vanamo kantoliina

  Vanamo kantoliina

  Laadukkaat Vanamo kantoliinat suunnitellaan, kudotaan ja ommellaan Suomessa. Innoituksena liinamalleille toimii pohjoisen monimuotoinen luonto. Vanamoliinoissa käytetään vain puhtaita luonnonmateriaaleja: pehmeää luomupuuvillaa, villaa, pellavaa ja silkkiä.
 • Wompat kantoreppu

  Wompat kantoreppu

  Kotimainen Wompat kantoreppu tekee lapsen kantamisesta hauskaa ja helppoa! Laajasta kangasvalikoimastamme voimme taikoa sopivan repun monenlaiseen makuun, ja neljästä reppukoosta löytyy juuri sopiva malli vastasyntyneestä leikki-ikäiseen.
 • Liinakonversiot

  Liinakonversiot

  Liinalapsen ammattiompelijat ovat valmiita toteuttamaan unelmiesi kantovälineen! Valitse sopivat kankaat ja reppumalli: Wompat kantoreppu, wrap tai, neliöliina, ring tai, onbuhimo tai SlingyRoo liinailulaukku. Voit myös lähettää oman kankaasi yksilöllistä reppua varten!
 • Girasol kantoliina

  Girasol kantoliina

  Suositut Girasol kantoliinat valmistuvat Guatemalassa perinteisesti käsin kutomalla. Girasolit ovat tunnettuja upeista väreistään ja notkeudestaan - liinan sitominen onnistuu aloittelijaltakin!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Liinalapsen joulukuu

Liinalapsen joulukuu

Me Liinalapsella haluamme olla kilttejä näin Joulun alla ja tarjoamme ilmaisen postituksen kaikkialle maailmaan, joulupäivään 25.12 saakka! Halutessasi voit myös noutaa ostokset työhuoneeltamme Markulantieltä. Sovi kuitenkin tulostasi etukäteen vaikka sähköpostilla niina@liinalapsi.fi

Joululahjat kannattaa tilata ajoissa, jotta ehtivät varmasti pukinkonttiin. Olemme koonneet kauppamme JOULU-SIVULLE monia edullisia ja valikoituja tuotteita, jotka ovat tervetulleita lahjoja. Esimerkiksi Vanamo-kankaiset meikkipussit, tuubihuivit ja SlingyRoo-laukut. Jos tykkäät tehdä itse lahjat, kotimaisesta laadukkaasta Vanamo-kankaasta loihdit persoonallisia lahjoja. Viimeiset postituspäivät lahjoille, mikäli ne halutaan jouluksi (tilaus ja maksu meillä klo 12 mennessä):

Suomi: 19.12, EU-maat: 14.12, Muu maailma: 6.12

Pidämme kaksi Giveaway-arvontaa ennen joulua Instagram ja Facebook sivuillamme. Voit osallistua molemmilla sivuilla ja tuplata voitonmahdollisuutesi! Ensimmäiseksi arvomme Vanamo kankaisen meikkipussin 1-5.12. Pääarvonnan palkintona on tämän syksyn uutuusvärimme ihana luomupuuvillainen Vanamo Kide Hiili koossa 6 tai 7. Liinan arvonta on käynnissä somekanavissa 7-14.12.

Joulupyhien jälkeen alkaa alennusmyynti. Nyt on hyvä aika lunastaa lahjakortit tai hankkia vaikka itselle myöhästynyt lahja :)