• Tervetuloa!

  Tervetuloa!

  Vauvan kantaminen ja lähellä pitäminen ovat luonnollinen osa lapsen hoitoa. Me valmistamme kotimaisia kudottuja Vanamo kantoliinoja ja rengasliinoja sekä Wompat-kantoreppuja. Voit tilata kaupan laajasta valikoimasta tai teettää juuri Sinulle sopivan kantorepun. Autamme myös mielellään kantovälineen valinnassa ja käytössä.
 • Vanamo kantoliina

  Vanamo kantoliina

  Laadukkaat Vanamo kantoliinat suunnitellaan, kudotaan ja ommellaan Suomessa. Innoituksena liinamalleille toimii pohjoisen monimuotoinen luonto. Vanamoliinoissa käytetään vain puhtaita luonnonmateriaaleja: pehmeää luomupuuvillaa, villaa, pellavaa ja silkkiä.
 • Wompat kantoreppu

  Wompat kantoreppu

  Kotimainen Wompat kantoreppu tekee lapsen kantamisesta hauskaa ja helppoa! Laajasta kangasvalikoimastamme voimme taikoa sopivan repun monenlaiseen makuun, ja neljästä reppukoosta löytyy juuri sopiva malli vastasyntyneestä leikki-ikäiseen.
 • Tilaustyöt

  Tilaustyöt

  Liinalapsen ammattiompelijat ovat valmiita toteuttamaan unelmiesi kantovälineen! Valitse sopivat kankaat ja reppumalli: Wompat kantoreppu, wrap tai, neliöliina, ring tai, onbuhimo tai käytännöllinen liinailulaukku. Voit myös lähettää oman kankaasi yksilöllistä reppua varten!
 • Girasol kantoliina

  Girasol kantoliina

  Suositut Girasol kantoliinat valmistuvat Guatemalassa perinteisesti käsin kutomalla. Girasolit ovat tunnettuja upeista väreistään ja notkeudestaan - liinan sitominen onnistuu aloittelijaltakin!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

LOMALLA 5.7 - 13.7

Heippa! Vietän kesälomaa 5.7 - 13.7 sähköpostin sekä puhelimen tavoittamattomissa. Voit laittaa toki minulle sähköpostilla kysymyksiä ja vastaan Sinulle mahdollisimman pian lomani jälkeen. Verkkokaupan kautta voi tehdä tilauksia ja tilaukset toimitetaan 14.7 alkaen.

Kesäisin terveisin,
Niina
vanamo kantoliina kide tulivanamo kantoliina kide kuura

Kudomme kesäkuussa lisää vaaleita Vanamo liinoja: punavalkoinen puuvillainen Kide Tuli ja herkkä vaaleanharmaa Kide Kuura. Tuli on ihanan pehmoinen liina, joka sopii kaikenikäisille vauvoille. Kuurasta on saatavilla kaksi paksuutta: keskipaksu 55 % pellavaa sekä paksu 65 % pellavaa. Keskipaksu Kuura on vilpoinen kesäliina vähän isommille vauvoille ja paksummassa versiossa riittää tukevuus taaperonkin kantamiseen. Ennakkotilaus on nyt auki!

Liity Tähti-asiakkaaksi

vanamo woven wrap on back carry.
Haluaisitko saada sähköpostiisi meiltä tietoa Vanamo kantoliinojen ja Wompat kantoreppujen uutuuksista, ennakotilauksista ja tarjouksista? Liity Liinalapsen Tähti-asiakkaaksi täyttämällä alla oleva lomake. Lähetämme postia vain pari kertaa kuukaudessa ja voit erota listalta milloin haluat :)

Klikkaa tästä:
Liity Tähti-asiakkaaksi