• Tervetuloa!

  Tervetuloa!

  Vauvan kantaminen ja lähellä pitäminen ovat luonnollinen osa lapsen hoitoa. Me valmistamme kotimaisia kudottuja Vanamo kantoliinoja ja rengasliinoja sekä Wompat-kantoreppuja. Voit tilata kaupan laajasta valikoimasta tai teettää juuri Sinulle sopivan kantorepun. Autamme myös mielellään kantovälineen valinnassa ja käytössä.
 • Vanamo kantoliina

  Vanamo kantoliina

  Laadukkaat Vanamo kantoliinat suunnitellaan, kudotaan ja ommellaan Suomessa. Innoituksena liinamalleille toimii pohjoisen monimuotoinen luonto. Vanamoliinoissa käytetään vain puhtaita luonnonmateriaaleja: pehmeää luomupuuvillaa, villaa, pellavaa ja silkkiä.
 • Wompat kantoreppu

  Wompat kantoreppu

  Kotimainen Wompat kantoreppu tekee lapsen kantamisesta hauskaa ja helppoa! Laajasta kangasvalikoimastamme voimme taikoa sopivan repun monenlaiseen makuun, ja neljästä reppukoosta löytyy juuri sopiva malli vastasyntyneestä leikki-ikäiseen.
 • Tilaustyöt

  Tilaustyöt

  Liinalapsen ammattiompelijat ovat valmiita toteuttamaan unelmiesi kantovälineen! Valitse sopivat kankaat ja reppumalli: Wompat kantoreppu, wrap tai, neliöliina, ring tai, onbuhimo tai käytännöllinen liinailulaukku. Voit myös lähettää oman kankaasi yksilöllistä reppua varten!
 • Girasol kantoliina

  Girasol kantoliina

  Suositut Girasol kantoliinat valmistuvat Guatemalassa perinteisesti käsin kutomalla. Girasolit ovat tunnettuja upeista väreistään ja notkeudestaan - liinan sitominen onnistuu aloittelijaltakin!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
vanamo kantoliina kide hillavanamo kantoliina kide

Uusia Vanamon villa- ja pellavablendejä on saapunut varastoon! Kaunis syksyisen punaoranssi Kide Tiili, pellavaa, merino villaa ja luomupuuvillaa. Viileänsininen Kide Jäätikkö, tukevaa hamppua, villaa ja puuvillaa. Sekä vegaaneillekin sopiva tukeva puuvilla-pellavaliina Kide Hilla.

Syksyn aikana on luvassa lisää uusia ja myös vanhoja tuttuja ja rakastettuja villa-Vanamoita! Hillitty tummanharmaa Solki Savu, 65 % villaa. Uutena värina ihana pinkillä ja vaaleanharmaalla villalla valkoiseen puuvillaloimeen kudottu 65 % villainen Kide. Tukeva taaperoliina Kide Sammalikko - metsäisenvihreää merinoa yhdistettynä vihreään ja keltaiseen hamppuun, valkoinen puuvillaloimi. Upea yönsininen Solki Juolukka tekee myös paluun, 65 % merinovillaa. Luomun ystäville meillä on viimein myös tarjolla klassinen musta-valkoinen Kide Aarni, 25 % luomuvillaa yhdistettynä luomupuuvillaan! Ennakkotilaukset ovat alkaneet! Toimitusajat syys-ja lokakuun aikana.