• Tervetuloa!

  Tervetuloa!

  Vauvan kantaminen ja lähellä pitäminen ovat luonnollinen osa lapsen hoitoa. Me valmistamme kotimaisia kudottuja Vanamo kantoliinoja ja rengasliinoja sekä Wompat-kantoreppuja. Voit tilata kaupan laajasta valikoimasta tai teettää juuri Sinulle sopivan kantorepun. Autamme myös mielellään kantovälineen valinnassa ja käytössä.
 • Vanamo kantoliina

  Vanamo kantoliina

  Laadukkaat Vanamo kantoliinat suunnitellaan, kudotaan ja ommellaan Suomessa. Innoituksena liinamalleille toimii pohjoisen monimuotoinen luonto. Vanamoliinoissa käytetään vain puhtaita luonnonmateriaaleja: pehmeää luomupuuvillaa, villaa, pellavaa ja silkkiä.
 • Wompat kantoreppu

  Wompat kantoreppu

  Kotimainen Wompat kantoreppu tekee lapsen kantamisesta hauskaa ja helppoa! Laajasta kangasvalikoimastamme voimme taikoa sopivan repun monenlaiseen makuun, ja neljästä reppukoosta löytyy juuri sopiva malli vastasyntyneestä leikki-ikäiseen.
 • Tilaustyöt

  Tilaustyöt

  Liinalapsen ammattiompelijat ovat valmiita toteuttamaan unelmiesi kantovälineen! Valitse sopivat kankaat ja reppumalli: Wompat kantoreppu, wrap tai, neliöliina, ring tai, onbuhimo tai käytännöllinen liinailulaukku. Voit myös lähettää oman kankaasi yksilöllistä reppua varten!
 • Girasol kantoliina

  Girasol kantoliina

  Suositut Girasol kantoliinat valmistuvat Guatemalassa perinteisesti käsin kutomalla. Girasolit ovat tunnettuja upeista väreistään ja notkeudestaan - liinan sitominen onnistuu aloittelijaltakin!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Toimitukset Liinalapsen verkkokaupasta Suomessa:

Tarjoamme ilmaisen toimituksen! Toimitamme tilaukset Postilla: pienimmät lähetykset kulkevat kirjeenä tai pikkupakettina, joka jaetaan omaan postilaatikkoon. Yli 0,5 kg paketit toimitetaan postipakettina lähimpään Postin toimipaikkaan, automaattiin tai kotipakettina. Lähetämme kaikki tilaukset oletuksena kotipakettina. Jos kuitenkin haluat mieluummin noutaa paketin postista tai automaatista, mainitse siitä tilauksen yhteydessä. Postin mukaan kuljetukset toimivat tällä hetkellä lähes normaalisti. Joitain yksittäisiä Postin toimipaikkoja ja automaatteja voi olla suljettuina. Voit tarkistaa ajankohtaisen tilanteen Postin sivulta. Kantoliinat pakataan kaksinkertaiseen paperipussiin ja kantoreput pahvilaatikkoon. Vältämme muovikääreitä. Alla tämänhetkiset toimitusvaihtoehtomme Suomessa. Jos asut ulkomailla, katso toimitusvaihtoehdot englanninkieliseltä sivultamme.

 • Toimitus suoraan kotiovelle -> valitse verkkokaupassa toimitusvaihtoehdoista "ilmainen toimitus". Voit sopia Postin kanssa sinulle sopivan toimitusajankohdan
 • Toimitus lähimpään postin toimipaikkaan -> valitse toimitusvaihtoehdoista "ilmainen toimitus" ja kirjoita "nouto postista" tilauksen lisätietokenttään
 • Toimitus valitsemaasi automaattiin -> valitse "ilmainen toimitus" ja kirjoita toivomasi automaatin nimi tilauksen lisätietokenttään
 • Nouto kaupasta -> valitse "nouto kaupasta". Sovitaan ajankohta noudolle sähköpostilla tai puhelimitse ja nostamme tilauksesi kuistille noudettavaksi

Jos tarvitset apua kantovälineen käytössä, autamme parhaamme mukaan etänä :)

Kiitos että ostat suomalaista!

Keväisin terveisin,

Niina

Vinkkejä kantoliinan valintaan ja kantamiseen

Pienen lapsen kantaminen ja lähellä pitäminen ovat luonnollinen osa lapsen hoitoa. Kantaessa tärkeää on muistaa niin kannettavan kuin kantajankin ergonomia. Ergonominen kantoväline kunnioittaa lapsen luonnollista asentoa ja on riittävän tukeva ja miellyttävä käyttää myös kantajalle. Tästä artikkelista löydät ajantasaista tietoa kantamisesta ja sen eduista sekä kudotuista kantoliinoista, niiden valinnasta ja käytöstä. Artikkelissa haastatellaan kahta kokenutta kantoliinailijaa ja saat vinkkejä ergonomisessa kantamisessa alkuun pääsemiseksi.

Lue artikkeli tästä

Uusia Girasol rengasliinoja!

Ompelijamme taikoi meille erän edullisia rengasliinoja iloisissa väriraidoissa! Rengasliinat on tehty Guatemalassa käsinkudotusta Girasol-kantoliinakankaasta. Renkaina laadukkaat alumiiniset kantoliinarenkaat, ja olkapäätyyppi on ns. laskostamaton. Kantoliinoista löytyy pienemmille kannettaville sopivia ohuita ja pehmoisia laatuja, sekä paksumpia liinoja isommille kannettaville. Löydät kaikki Girasol-rengasliinamme TÄÄLTÄ

Liity Tähti-asiakkaaksi

vanamo woven wrap on back carry.
Haluaisitko saada sähköpostiisi meiltä tietoa Vanamo kantoliinojen ja Wompat kantoreppujen uutuuksista, ennakotilauksista ja tarjouksista? Liity Liinalapsen Tähti-asiakkaaksi täyttämällä alla oleva lomake. Lähetämme postia vain pari kertaa kuukaudessa ja voit erota listalta milloin haluat :)

Klikkaa tästä:
Liity Tähti-asiakkaaksi

Seuraa meitä Instagramissa!

Pääset kurkistamaan Liinalapsen kulisseihin, ja kuulet ensimmäisten joukossa uutuuksista, ennakkotilauksista ja tarjouksista!

@LIINALAPSI